Levertijd en Verzenden


Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?


Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur verstuurd. De meeste bestellingen worden via PostNL verzonden inclusief Track&Trace code. PostNL streeft ernaar om zendingen binnen Nederland binnen een werkdag te leveren. Als je meerdere producten met verschillende levertijden bestelt, word je bestelling uitgeleverd op het moment dat de bestelling compleet is. Deelleveringen zijn wel mogelijk. Hiervoor neem je contact op met telefoonnummer +31 6 24258824 of info@snoekspinners.nl


Mocht je je bestelling hebben afgerond en toch nog een wijziging willen aanbrengen neem dan contact op met Snoekspinners.nl : +31 6 24258824 of via e-mail: info@snoekspinners.nl. Wanneer mogelijk wordt je wijziging nog doorgevoerd.

Voorraad

Snoekspinners.nl doet z'n uiterste best om de voorraad zo actueel als mogelijk te houden. Immers, niets zo vervelend als een product bestellen die achteraf niet op voorraad blijkt te zijn. 

 

Als een product is uitverkocht dan is dat duidelijk zichtbaar op de site van Snoekspinners.nl. Wil je toch graag die uitverkochte uitvoering, geen probleem. Neem dan contact op via info@snoekspinners.nl, zodat Snoekspinners.nl hiermee extra rekening kan houden tijdens het inkopen van voorraad.

Kan ik mijn bestelling zelf ophalen?


Je bent van harte welkom om je bestelling zelf af te halen op het vestigingsadres in. Tijdens je bestelling is deze optie te selecteren en uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Mocht je vooraf iets willen bekijken, dan ben je van harte welkom op het vestigingsadres van Snoelspinners.nl. Hiervoor kun je een persoonlijke afspraak maken door contact op te nemen, zodat je zeker weet dat het artikel dat je wilt bekijken op dat moment ook te zien is.

Wat zijn de verzendkosten?


De verzendkosten worden bij het afronden van je bestelling berekend.
Nederland  € 3,95
Duitsland - € 7,95

Bestellingen met een omvang van meer dan € 100 worden gratis verzonden

 

Als je een offerte voor een specifieke bestelling wilt, of een afwijkende maat of materiaal wenst, dan kunt je met ons contact opnemen via ons telefoonnummer +31 6 24258824 of email: info@snoekspinners.nl