Webshop:

Zoals gezegd is Snoekspinners.nl een webshop voor bijzonder kunstaas van topkwaliteit. Snel, eenvoudig en veilig kun je dit bestellen via PC, labtop, tablet of smartphone. Is een artikel niet op voorraad, omdat het "uitverkocht" is, dan wordt dit duidelijk aangegeven. Onder normale omstandigheden, vind de verzending snel en accuraat plaats via PostNL inclusief track & trace, zodat je normaal gesproken binnen 1-3 werkdagen je bestelling heb ontvangen.

 

Daarnaast is Snoekspinners.nl de organisator van de inmiddels befaamde "Blade only" en kun je mee voor een volledig visdag inclusief kunstaas, uitleg, tips & tricks tijdens een "Snoekspinners Experience".

 

Bijzonder kunstaas:

Omdat het kunstaas is dat alleen bij snoekspinners.nl verkrijgbaar is of omdat het uniek is in z'n soort. Dit komt door eigen import rechtstreeks bij kleine (internationale) fabrikanten. 

 

Topkwaliteit:

Het kunstaas in de webshop is gemaakt van 1e klas onderdelen en veelal handgemaakt. Gebouwd om vele aanvallen van roofvis te doorstaan zonder uit elkaar springende onderdelen.

 

Daarnaast streeft Snoekspinners.nl ook naar topkwaliteit in service. Heb je een vraag, dan kun je altijd contact opnemen voor tips &tricks.  Woon je in de buurt? kun je langskomen of kan je bestelling zelfs thuis worden bezorgd. En is er onverhoopt iets niet OK? Dan wordt het opgelost en krijg je een nieuw product of een vervangend alternatief, altijd in overleg natuurlijk.